Bed and breakfast Ulstrup

B/B Skovsdal 2015

Gården er netop fyldt 100 år og er beboet af både 2. generation mine svigerforældre på 89 år og 3. Generation min mand Verner og B/B Mutti Marianne.

4. Generation har valgte andre veje i deres liv, så nu har vi en hel børneafdeling med tilhørende badeværelse ledig, der kan bruges til gavn og fornøjelse for både os og B/B gæster. Jeg har allerede haft mine første tilfredse gæster og glæder mig til at møde mange flere. Alle er velkomne, lige fra montør, kørende repræsentant, familie der skal ti l familiefest, veninder på vandretur på marguerit ruten eller et ungt par på mountainbike tur eller børnefamilie med anhænger med plads til unger og telt.

Ungpigeværelset

Ungpige værelset  på 10 kvm. er et enkelt værelse (90×200) indrettet i beige farver med den gamle afsyrede seng fra hendes egen ungdom, min bedstefars skrivebord, mormors knagerække og hjørneskab og blød lænestol til læsning. Der er vandkoger og gratis kaffe/the på værelset. Pris kr. 350,-

Se mere her

Teenage værelset

Teenage værelset på 13 kvm. i New i New Yorker stil i sorte, grå og hvide farver med 1 ½(140×200) mands seng og tv, åben garderobe og 2 loungestole og bord til afslapning og kaffepause. Der er vandkoger og gratis kaffe/the på værelset.

Prisen er kr. 500,-

Se mere her

Drenge værelset

Drenge værelset på 10 kvm.  i blå og hvide farver med 2 x enkeltsenge (90×200), garderobeskab og 2 stole og borde til hygge og kaffepause. Der er vandkoger og gratis kaffe/the på værelset. Her har alle sønner har boet, tillige med udvekslingsstudent Brian fra Taiwan.

Prisen er kr. 500,-

Se mere her

Andet info

Morgenmad

Der serveres morgenmad ved afkrydsning på en menu seddel. Det koster 10 kr. pr del.

Det kan være røræg og brunch pølse, varm leverpostej med bacon yoghurt med mysli, Laksespinat tærte, croissant, bolle m/hjemmelavet marmelade, æble/appelsinjuice, rugbrød med lokal ost, årstidens frugt.

Morgenmaden kan nydes på værelset, i vores store køkken alrum, i drivhuset, orangeriet eller terrassen.

 

Badeværelse

Der er fælles badeværelse til alle 3 værelse med eget skab til toiletsagerne og knag til håndklæderne.

Have

Der er en skøn pryd have og køkkenhave med høns og en ged. Drivhus og orangeri så der selv på en regnvejrsdag er muligt at nyde haven og få morgenmaden serveret “udendørs” i solopgang eller nyde kaffe i solnedgangen på terrassen eller i hytten i bakkerne bag gården.

 

Camper parkering

Camper parkering med strøm, tømning af toilet og vand påfyldning med smuk og fredelig udsigt over markerne, der hører til gården.  Prisen er kr. 50,- pr. nat.

Telt
Primitiv teltplads til cyklister og vandre folk, solnedgangsplads og grill sted. Pladsen er gratis, men skrald bedes bortskaffes i opstilles container.

Næste projekt

Næste projekt er istandsættelse af en gammel tysk mandskabsvogn. Her skal der være en lille brændeovn en seng og lille tekøkken. Der kommer endda toilet. Bad foregår i huset. Vognen skal stå på blomstereng marken. Der skal være en lille veranda foran indgangs døren med bord og bænk. Rigtig sigøjner stil a la Jamie Oliver. Der mangler bare krikken.

 

Praktiske informationer

Eget sengetøj og håndklæder kan medbringes, så er prisen kr. 50,- mindre pp. Rygning er kun tilladt på anvist udendørs overdækket terrasse.

Læs mere her

Afstand til

Randers 10 km.
Viborg 25 km

Se mere her

tekst

RING NU +45 51 31 23 34

SE OGSÅ VORES ENTREPRENØR OG KLOAK AFDELING

WWW. TERPMASKINSTATION.DK

Navigation